Текст документа: Про внесення змін і доповнень до Положення про Регіональну координаційну раду з питань розвитку підприємництва


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16 листопада 2005 року № 976


Про внесення змін і доповнень до Положення про Регіональну координаційну раду з питань розвитку підприємництва

Відповідно до п. 9 ч. 1 ст. 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" та наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 22.08.2005 N 71 "Про внесення змін та доповнень до Типового положення про координаційну раду (комітет, комісію) з питань розвитку підприємництва при місцевих органах виконавчої влади":

1. Внести до Положення про Регіональну координаційну раду з питань розвитку підприємництва, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 25.10.2000 N 638, наступні зміни та доповнення:

- абзац п'ятий пункту 3 доповнити словами "та вивчення досвіду підприємців зарубіжних країн";

- пункт 4 доповнити після абзацу другого абзацом такого змісту: "звертатися за методичною, інформаційною, організаційною допомогою, а також з пропозиціями до Ради підприємців України при Кабінеті Міністрів України". У зв'язку з цим абзац третій уважати абзацом четвертим;

- пункт 7 після слів "Засідання Ради проводиться" доповнити словами "не рідше ніж щомісяця".

2. Зобов'язати райдержадміністрації та запропонувати виконкомам міських рад внести відповідні зміни та доповнення до положень про місцеві координаційні ради (комітети, комісії).

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Рисухіна В. В.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
облдержадміністрації

 
 
З. Т. Гузар