Текст документа: Про затвердження Положення та складу робочої групи з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16 листопада 2005 року № 974


Про затвердження Положення та складу робочої групи з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області"

Відповідно до п. 6 ст. 13, п. 5 ст. 19, п. 9 ч. 1 ст. 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" та з метою виконання Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004 - 2010 роки, залучення інвестицій в реформування й розвиток комунальної теплоенергетики області:

1. Затвердити Положення про робочу групу з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області" (додається).

2. Затвердити склад робочої групи з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області" (додається).

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови облдержадміністрації Тітамира О. М. та Рисухіна В. В.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
обласної держадміністрації 

 
 
З. Т. Гузар 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації
від 16 листопада 2005 р. N 974 


ПОЛОЖЕННЯ
про робочу групу з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області"

1. Робоча група з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області" (далі - робоча група) є консультативно-дорадчим органом при облдержадміністрації й створена для сприяння реформуванню та розвитку теплоенергетики й залученню в неї інвестицій.

2. Робоча група у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, розпорядженнями голови облдержадміністрації, а також цим Положенням.

3. Основним завданням робочої групи є сприяння розробці й реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області", складової частини реформування та розвитку житлово-комунального господарства області.

4. Робоча група має право:

4.1. Залучати, у разі потреби, у встановленому порядку представників місцевих органів державної виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, наукових установ, незалежних експертів (за згодою керівника) для розгляду питань, що належать до їх компетенції.

4.2. Одержувати в установленому порядку безкоштовно від місцевих органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій статистичні дані, інформацію, довідкові та інші матеріали й документи, необхідні для вирішення питань, що належать до компетенції робочої групи.

4.3. Заслуховувати в межах своїх повноважень на засіданнях інформацію виконавчих органів місцевих рад, керівників державних і комунальних підприємств, установ і організацій з питань, що належать до компетенції робочої групи.

5. Робоча група створюється головою облдержадміністрації у складі голови, заступника голови та її членів.

6. Робочу групу очолює заступник голови облдержадміністрації. Він здійснює керівництво діяльністю робочої групи, визначає порядок її роботи та головує на засіданнях.

7. Основною формою роботи робочої групи є засідання, які проводяться відповідно до плану, прийнятого на засіданні робочої групи.

8. Рішення робочої групи оформляються протоколом і підписуються її головою.

9. Рішення робочої групи мають рекомендаційний характер при прийнятті рішень місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами й організаціями з питань реформування житлово-комунального господарства.

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації
від 16 листопада 2005 р. N 974 


Склад робочої групи
з підготовки та реалізації проекту "Оптимізація системи теплопостачання Луганської області"

Тітамир
Олег Миколайович 

заступник голови облдержадміністрації, голова робочої групи 

Рисухін
Володимир Володимирович 

заступник голови облдержадміністрації, заступник голови робочої групи 

Члени робочої групи: 

Андрєєв
Віктор Григорович 

начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації 

Балковий Юрій Іванович 

начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації 

Бегічева
Ірина Василівна 

начальник управління стратегічного розвитку області облдержадміністрації 

Бродський
Сергій Валентинович 

директор обласного комунального спеціалізованого теплопостачального підприємства "Луганськтеплокомуненерго" (за згодою) 

Головко
Юрій Олексійович 

директор Сєверодонецького міського комунального підприємства "Теплокомуненерго" (за згодою) 

Зінченко
Альберт Миколайович 

начальник Головного управління економіки облдержадміністрації 

Лазар Жан 

консультант з міжнародних проектів технічної допомоги й інвестицій Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України (за згодою) 

Лужко
Євген Володимирович 

директор Асоціації державної служби експертизи інвестиційних проектів (за згодою). 


____________