Текст документа: Про вилучення, зміну цільового призначення та надання земельних ділянок в оренду спільному українсько-австралійському підприємству "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 листопада 2005 року № 1039


Про вилучення, зміну цільового призначення та надання земельних ділянок в оренду спільному українсько-австралійському підприємству "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями

Розглянувши клопотання спільного українсько-австралійського підприємства "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями, проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 149, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації" та враховуючи рішення обласної ради від 23.09.2005 N 20/18:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок спільному українсько-австралійському підприємству "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями для будівництва та експлуатації шахти "Петровеньківська-1" в адміністративних межах Іванівської селищної ради Антрацитівського району Луганської області.

2. Вилучити земельні ділянки в Іванівського ДЛМГ ДЛО "Луганськліс" загальною площею 13,8506 га.

3. Змінити цільове призначення земельних ділянок лісогосподарського призначення загальною площею 13,8506 га та сільськогосподарського призначення (земель запасу) загальною площею 6,0376 га на землі промисловості.

4. Надати в оренду земельні ділянки спільному українсько-австралійському підприємству "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями для будівництва та експлуатації шахти "Петровеньківська-1", розташовані за межами населених пунктів на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Іванівській селищній раді Антрацитівського району:

- строком на 49 років площею 15,2497 га;

- строком на 1 рік 2 місяці площею 4,6385 га.

5. Спільному українсько-австралійському підприємству "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями у двомісячний термін відшкодувати втрати сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, заподіяні вилученням сільськогосподарських і лісових угідь для потреб, не пов'язаних із сільськогосподарським і лісогосподарським виробництвом, на загальну суму 636050 грн. (шістсот тридцять шість тисяч п'ятдесят грн.). У тому числі:

- сільськогосподарського виробництва - 49876 грн.;

- лісогосподарського виробництва - 586174 грн.

6. Антрацитівській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі із спільним українсько-австралійським підприємством "Плутон" у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями за умови відшкодування втрат, зазначених пунктом 5 цього розпорядження.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Зюзя А. Ю

 

Голова обласної держадміністрації

Г. Г. Москаль