Текст документа: Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Промресурси"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 30 листопада 2005 року № 1042


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Промресурси"

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю "Промресурси", проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації" та враховуючи рішення Луганської обласної ради від 23.09.2005 N 20/26:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 років товариству з обмеженою відповідальністю "Промресурси" під розміщення кар'єру з видобування вохри та каолінової глини за рахунок земель запасу на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в межах Марківської селищної ради Марківського району Луганської області (додається).

2. Змінити цільове призначення земель сільськогосподарського призначення (земель запасу) земельної ділянки загальною площею 11,8551 га на землі промисловості.

3. Надати земельну ділянку товариству з обмеженою відповідальністю "Промресурси" в оренду терміном на 49 років під розміщення кар'єру з видобування вохри та каолінової глини загальною площею 11,8551 га, розташовану за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району.

4. Підприємству у двомісячний строк відшкодувати на спеціальні рахунки відповідних місцевих рад втрати сільськогосподарського виробництва у розмірі 400 тис. 258 грн. (чотириста тисяч двісті п'ятдесят вісім гривень), які пов'язані з відведенням земель для несільськогосподарських потреб.

5. Марківській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі з товариством з обмеженою відповідальністю "Промресурси" за умови попереднього відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва, передбаченого п. 4 цього розпорядження.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Зюзя А. Ю.

 

Голова обласної держадміністрації

Г. Г. Москаль