Текст документа: Про внесення змін до проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю "СтаНік"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 грудня 2005 року № 1046


Про внесення змін до проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок товариству з обмеженою відповідальністю "СтаНік"

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю "СтаНік", зміни до проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 19.07.2004 N 504, від 07.10.2005 N 830, керуючись статтями 17, 93, 184, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про місцеві державні адміністрації", Законом України "Про землеустрій":

1. Затвердити зміни до проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для видобування запасів вугілля товариству з обмеженою відповідальністю "СтаНік" строком на 10 років за рахунок земель запасу за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Іллірійській сільській раді Лутугинського району (додаються).

2. Змінити цільове призначення земель сільськогосподарського призначення (земель запасу) загальною площею 1,2842 га на землі промисловості.

3. Надати земельні ділянки загальною площею 1,2842 га в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "СтаНік" строком на 10 років для видобування запасів вугілля, які розташовані за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Іллірійській сільській раді Лутугинського району.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю "СтаНік" у двомісячний строк із дня прийняття цього розпорядження в установленому порядку відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва, заподіяні вилученням сільськогосподарських угідь для потреб, не пов'язаних із сільськогосподарським виробництвом, у розмірі 30 тис. 0,2 грн. (тридцять тисяч гривень двадцять коп.).

5. Лутугинській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі із товариством з обмеженою відповідальністю "СтаНік" за умови відшкодування втрат, визначених пунктом 4 цього розпорядження.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Зюзя А. Ю.

 

Голова обласної держадміністрації

Г. Г. Москаль