Текст документа: Про вилучення, зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду акціонерному товариству "Українська транспортна страхова компанія"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 грудня 2005 року № 1047


Про вилучення, зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду акціонерному товариству "Українська транспортна страхова компанія"

Розглянувши клопотання акціонерного товариства "Українська транспортна страхова компанія", проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 149, 186 Земельного кодексу України, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації" та враховуючи рішення Луганської обласної ради від 23.09.2005 N 20/23:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду акціонерному товариству "Українська транспортна страхова компанія" для розміщення службового приміщення біля митного посту "Довжанський" за рахунок земель автомобільного транспорту в межах Свердловського району Луганської області (додається).

2. Вилучити земельну ділянку площею 0,0012 га у державного підприємства служби автомобільних доріг Луганської області зі смуги відведення автомобільної дороги Київ - Харків - Довжанський, розташовану за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Бірюківській селищній раді Свердловського району

3. Змінити цільове призначення земель автомобільного транспорту служби автомобільних доріг у Луганській області земельної ділянки площею 0,0012 га на землі іншого призначення.

4. Надати земельну ділянку загальною площею 0,0012 га в оренду акціонерному товариству "Українська транспортна страхова компанія" строком на 5 років для розміщення службового приміщення біля митного посту "Довжанський", розташовану за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Бірюківській селищній раді Свердловського району.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Зюзя А. Ю.

 

Голова обласної держадміністрації

Г. Г. Москаль