Текст документа: Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Флагман"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 грудня 2005 року № 1048


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Флагман"

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю "Флагман", проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації" та враховуючи рішення Луганської обласної ради від 23.09.2005 N 20/24:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Флагман" для будівництва міні-шахти на території Червонопрапорської сільської ради Перевальського району Луганської області (додається).

2. Змінити цільове призначення земель сільськогосподарського призначення (земель запасу) земельної ділянки загальною площею 1,8697 га на землі промисловості.

3. Надати земельну ділянку загальною площею 1,8697 га в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Флагман" строком на 6 років для будівництва міні-шахти з видобування кам'яного вугілля, розташовану за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Червонопрапорській сільській раді Перевальського району.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю "Флагман" у двомісячний строк із дня прийняття цього розпорядження в установленому порядку відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва, заподіяні вилученням сільськогосподарських угідь для потреб, не пов'язаних із сільськогосподарським виробництвом, у розмірі 5124 грн. (п'ять тисяч сто двадцять чотири гривні).

5. Перевальській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі з товариством з обмеженою відповідальністю "Флагман" за умови попереднього відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва, передбаченого п. 4 цього розпорядження.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Зюзя А. Ю.

 

Голова обласної держадміністрації

Г. Г. Москаль