Текст документа: Про підбиття підсумків обласного огляду-конкурсу з благоустрою населених пунктів у 2005 році та нагородження переможців


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 грудня 2005 року № 1056


Про підбиття підсумків обласного огляду-конкурсу з благоустрою населених пунктів у 2005 році та нагородження переможців

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації від 11.11.2005 N 955 "Про проведення обласного огляду-конкурсу з благоустрою населених пунктів у 2005 році" та протоколом від 28.11.2005 засідання журі обласного огляду-конкурсу з благоустрою населених пунктів:

1. Визначити переможцями обласного огляду-конкурсу (далі - Конкурсу) з благоустрою населених пунктів у 2005 році серед міст обласного значення - м. Первомайськ (Мозальов В. П.) та серед районів - Марківський район (Гарбуз Ю. О.).

2. Начальнику Державного управління екології та природних ресурсів в Луганській області (Кононов Ю. О.) перерахувати виконкому Первомайської міської ради 76 тис. грн. та Марківській райдержадміністрації 76 тис. грн. з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища для придбання машин-сміттєвозів у вигляді нагороди за перемогу в обласному огляді-конкурсі з благоустрою населених пунктів за 2005 рік.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Тітамира О. М.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль