Текст документа: Про вилучення, зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в постійне користування та короткострокову оренду відкритому акціонерному товариству "Укртранснафта"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 08 грудня 2005 року № 1094


Про вилучення, зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в постійне користування та короткострокову оренду відкритому акціонерному товариству "Укртранснафта"

Розглянувши клопотання відкритого акціонерного товариства "Укртранснафта", проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 149, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації", та враховуючи рішення Луганської обласної ради від 23.09.2005 N 20/19:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки відкритому акціонерному товариству "Укртранснафта" під будівництво споруди для захисту дитячого табору "Веселка" (гребля з водоскидними спорудами) по трасі нафтопроводу "Самара-Лисичанськ" на ділянці км 1078 за рахунок земель Тошківського лісництва у кварталі 36 виділу 19 Сєверодонецького ДЛМГ ДЛО "Луганськліс" на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Мирнодолинській селищній раді Попаснянського району Луганської області (додається).

2. Вилучити земельну ділянку в Тошківського лісництва у кварталі 36 виділу 19 Сєверодонецького ДЛМГ ДЛО "Луганськліс" загальною площею 0,3123 га.

3. Змінити цільове призначення земельної ділянки лісогосподарського призначення загальною площею 0,3123 га на землі промисловості.

4. Надати земельну ділянку відкритому акціонерному товариству "Укртранснафта" в постійне користування площею 0,1828 га та короткострокову оренду терміном на 3 місяці площею 0,1295 га під будівництво споруди для захисту дитячого табору "Веселка" (гребля з водоскидними спорудами) по трасі нафтопроводу "Самара-Лисичанськ" на ділянці км 1078, що розташована за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Мирнодолинській селищній раді Попаснянського району.

5. У двомісячний термін відкритому акціонерному товариству "Укртранснафта" відшкодувати втрати лісогосподарського виробництва, заподіяні вилученням лісогосподарських угідь для потреб, не пов'язаних із лісогосподарським виробництвом, у розмірі 44817 грн. (сорок чотири тисячі вісімсот сімнадцять гривень).

6. Попаснянській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі з відкритим акціонерним товариством "Укртранснафта" за умови попереднього відшкодування втрат лісогосподарського виробництва, передбаченого п. 5 цього розпорядження.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату обласної державної адміністрації Зюзя А. Ю.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль