Текст документа: Про внесення змін до складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 30 грудня 2005 року № 1199


Про внесення змін до складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації

Відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.10.95 N 782, та у зв'язку із звільненням з посади заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Зюзя А. Ю.:

1. Вивести із складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації від 21.03.2005 N 176, Зюзя Андрія Юрійовича.

2. Ввести до складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації Тихоновського Сергія Гавриловича, заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації, головою конкурсної комісії.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.