Текст документа: Про передачу повноважень з питань опіки, піклування та усиновлення дітей від органів управління освітою службам у справах неповнолітніх


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 лютого 2006 року № 147


Про передачу повноважень з питань опіки, піклування та усиновлення дітей від органів управління освітою службам у справах неповнолітніх

На виконання ст. 12 Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування", Указу Президента України від 11.07.2005 N 1086 "Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей" та спільного наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту й Міністерства освіти і науки України від 21.12.2005 N 3380/745:

1. Управлінню освіти та науки облдержадміністрації (Цимбал І. І.) передати службі у справах неповнолітніх облдержадміністрації (Родіна Р. В.) повноваження з питань опіки, піклування над дітьми й усиновлення дітей і в місячний термін внести зміни до їх положень і штатних розписів.

2. Зобов'язати райдержадміністрації та виконкоми міських рад міст обласного значення створити у складі служб у справах неповнолітніх окремі підрозділи для здійснення функцій щодо опіки й піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

3. Створити обласну, районні, міські міст обласного значення комісії з передачі документації з питань опіки, піклування та усиновлення дітей (далі - комісії).

4. Затвердити склад обласної комісії (додається).

5. Комісіям у місячний термін з моменту прийняття цього розпорядження провести інвентаризацію документів з питань опіки, піклування та усиновлення дітей, здійснити передачу справ, скласти акти приймання-передавання та надати їх на затвердження відповідно голові облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Меженського О. М.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації
від 20 лютого 2006 р. N 147 


СКЛАД КОМІСІЇ
з передачі документації з питань опіки, піклування та усиновлення дітей

Меженський
Олександр Миколайович 

- заступник голови обласної держадміністрації, голова комісії 

Члени комісії: 

Лосєва
Ольга Василівна 

- головний спеціаліст відділу інтернатних закладів управління освіти та науки обласної держадміністрації 

Родіна
Раїса Василівна 

- начальник служби у справах неповнолітніх обласної держадміністрації 

Сидоренко
Світлана Анатоліївна 

- головний спеціаліст відділу правової інформації та державної реєстрації Луганського обласного управління юстиції (за згодою) 

Цимбал
Ірина Іванівна 

- начальник управління освіти та науки обласної держадміністрації. 


____________

 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.