Текст документа: Про вилучення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "РовенькиантрацитВуглеСервіс "


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 лютого 2006 року № 170


Про вилучення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "РовенькиантрацитВуглеСервіс "

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю "РовенькиантрацитВуглеСервіс", проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 93, 123, 124, 149, 186 Земельного кодексу України, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації" та враховуючи рішення Луганської обласної ради від 09.12.2005 N 21/14:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "РовенькиантрацитВуглеСервіс" для обробки охоронних ціликів головного та допоміжного похилих стволів шахти з наступною рекультивацією земель на території проммайданчику закритої шахти N 6 "Дар'ївська", яка за даними державного земельного кадастру враховується в Свердловській міській раді Свердловського району Луганської області (додається).

2. Вилучити земельну ділянку в державного підприємства "Обласна дирекція "Луганськвуглереструктуризація" площею 2,2361 га.

3. Надати земельну ділянку площею 2,2361 га в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "РовенькиантрацитВуглеСервіс" терміном на 5 років для обробки охоронних ціликів головного та допоміжного стволів шахти N 6 "Дар'ївська" з наступною рекультивацією земель, розташовану за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Свердловській міській раді Свердловського району.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Тихоновського С. Г.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.