Текст документа: Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 03.02.2006 N 86


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 лютого 2006 року № 184


Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 03.02.2006 N 86

На підставі звернення виконкому Луганської міської ради щодо зміни напрямку використання коштів, виділених з резервного фонду обласного бюджету, а саме: придбання квартир на вторинному ринку житла м. Луганська для відселення людей, постраждалих від вибухів природного газу в приміщеннях будівлі АТЗТ "Донецьке спеціалізоване управління "Промзв'язокмонтаж" N 416" за адресою: вул. 1-ша Лінія, буд. 10, та в приватному будинку за адресою: вул. Комунальна, буд. 2:

внести зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 03.02.2006 N 86 "Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету", виклавши його в такій редакції:

1. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Балковий Ю. І.) виділити Луганській міській раді (Бурлаченко Є. Д.) асигнування в сумі 274780 (двісті сімдесят чотири тисячі сімсот вісімдесят) гривень з резервного фонду обласного бюджету, з метою придбання квартир на вторинному ринку житла м. Луганська для постраждалих від вибухів, за кодом економічної класифікації КЕК 2121 "Придбання житла".

2. Луганській міській раді забезпечити витрачання виділених коштів з резервного фонду обласного бюджету відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 N 415 "Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету" та після закупівлі квартир на вторинному ринку житла м. Луганська для постраждалих від вибухів звітувати Головному управлінню економіки (Зінченко А. М.), Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації, управлінню Державного казначейства в Луганській області (Зеленов В. О.) про цільове використання коштів, виділених згідно із цим розпорядженням.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної держадміністрації Попова М. І.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль