Текст документа:

Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду гр. А... для експлуатації та обслуговування 51/100 частки розміщеного комплексу будівель та споруд колишнього кемпінгу «Боково-Платово»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 жовтня 2012 року № 1389


Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду гр. А... для експлуатації та обслуговування 51/100 частки розміщеного комплексу будівель та споруд колишнього кемпінгу «Боково-Платово»


 

Розглянувши клопотання гр. А....., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 17, 20, 65, 93, 123, 124, абзацом другим частини другої статті 134, статтями 186, 1861, 207, пунктом 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, законами України «Про оренду землі», «Про місцеві державні адміністрації»:

 

1.   Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. А... для експлуатації та обслуговування 51/100 частки розміщеного комплексу будівель та споруд колишнього кемпінгу «Боково-Платово», розташованої за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Краснолуцькій сільській раді Антрацитівського району Луганської області.

 

2.   Надати гр. А... в оренду строком на 49 років земельну ділянку площею 1,4710 га для експлуатації та обслуговування 51/100 частки розміщеного комплексу будівель та споруд колишнього кемпінгу «Боково-Платово», розташовану за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Краснолуцькій сільській раді Антрацитівського району Луганської області, за рахунок земель рекреаційного призначення, угіддя: землі рекреаційного призначення.

 

3.   Голові Антрацитівської районної державної адміністрації              Головненку Г.Б. укласти з гр. Агояном В.Л. договір оренди земельної ділянки площею 1,4710 га для експлуатації та обслуговування 51/100 частки розміщеного комплексу будівель та споруд колишнього кемпінгу «Боково-Платово», розташованої за межами населених пунктів, на території, яка, за даними державного земельного кадастру, враховується у Краснолуцькій сільській раді Антрацитівського району Луганської області.

 

4.   Гр. А.... при використанні наданої в оренду земельної ділянки дотримуватись вимог, передбачених висновком комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою, від 14.06.2012 № 20, що міститься в матеріалах проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки.

 

5.   Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Маслійова С.В.

 

 

 

Голова                                                                                                     В.М.ПРИСТЮК