Текст документа: Про внесення змін до положень про структурні підрозділи


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 березня 2006 року № 229


Про внесення змін до положень про структурні підрозділи

Згідно зі ст. 107 Цивільного кодексу України та з метою уточнення визначення правонаступників, реорганізованих розпорядженням голови облдержадміністрації від 04.07.2005 N 456 управлінь зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності, торгівлі та побутового обслуговування населення облдержадміністрації:

1. Внести зміни до Положення про Головне управління економіки обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 24.01.2006 N 51, виклавши пункт 1 в такій редакції: "Головне управління економіки обласної державної адміністрації (далі - Головне управління) є структурним підрозділом обласної держадміністрації та правонаступником управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності й управління торгівлі та побутового обслуговування населення облдержадміністрації, які відповідно до пункту 2.2 розпорядження голови облдержадміністрації від 04.07.2005 N 456 приєднані до нього як структурні підрозділи.

Головне управління створюється головою обласної держадміністрації, підзвітне й підконтрольне йому та Міністерству економіки України з питань реалізації єдиної державної політики економічного й соціального розвитку України".

2. Внести зміни до Тимчасового положення про управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 24.01.2006 N 51, виклавши абзац перший пункту 1 в такій редакції: "Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності обласної державної адміністрації (далі - управління) є структурним підрозділом обласної державної адміністрації, яке перейменовано з управління стратегічного розвитку області облдержадміністрації, створеного відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 27.07.2004 N 534".

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Попова М. І.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.