Текст документа:

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 15.06.2011 № 714 «Про запровадження карантинного режиму по золотистій картопляній нематоді Globodera rostochiensis (Woll) M. Et St. на території області»

Попередня редакція документу, від 15.6.2011 № 714


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 жовтня 2012 року № 1511
Зареєстровано у Головному управлінні юстиції у Луганській області 08 листопада 2012 року за № 91/1292

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 15.06.2011 № 714 «Про запровадження карантинного режиму по золотистій картопляній нематоді Globodera rostochiensis (Woll) M. Et St. на території області»


 

        Відповідно до статті 33 Закону України «Про карантин рослин»,         статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», враховуючи подання Державної інспекції з карантину рослин по Луганській області, у зв’язку з виявленням на території області  нових вогнищ небезпечного для врожайності сільськогосподарських культур переносника збудників низки вірусних захворювань карантинного організму – золотистої картопляної нематоди Globodera rostochiensis (Woll) M. Et St., з метою його локалізації та ліквідації:

 

       1. Внести  зміни до розпорядження голови облдержадміністрації  від 15.06.2011 № 714 «Про запровадження карантинного режиму по золотистій картопляній нематоді Globodera rostochiensis (Woll) M. Et St. на території області», зареєстрованого у Головному управлінні юстиції у Луганській області 15.06.2011 за № 51/1144, виклавши додаток 1 «Перелік адміністративно територіальних одиниць області, в яких запроваджено карантинний режим по золотистій картопляній нематоді Globodera rostochiensis (Woll) M. Et St.» в новій редакції, що додається.

 

        2. Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування в газеті «Наша газета».

 

        3. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Кушелева А.В.) забезпечити  опублікування цього розпорядження в газеті «Наша газета».  

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Маслійова С.В.

 

 

 

 

Голова                                                                                            В.М.ПРИСТЮК