Текст документа: Про встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 листопада 2012 року № 1671 к


Про встановлення доплати за виконання обов’язків тимчасово відсутнього керівника

 

Керуючись абзацом третім підпункту 1 «г» пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою матеріальної компенсації за додатково виконувану роботу тимчасово відсутнього керівника:

        

1. Встановити головному спеціалісту сектору режимно-секретної роботи апарату облдержадміністрації Михайлюк Галині Анатоліївні доплату за виконання обов'язків завідувача сектору режимно-секретної роботи апарату облдержадміністрації Сердюка Олександра Миколайовича на період його відпустки, з 26 листопада до 09 грудня  2012 року включно, у розмірі різниці між його фактичним посадовим окладом (без урахування надбавок) і посадовим окладом  Михайлюк Г.А.

 

2. Відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Красюк С.В.) здійснити нарахування доплати з використанням для              цього різниці між посадовим окладом (без урахування надбавок)                  Сердюка О.М. і посадовим окладом Михайлюк Г.А.

 

 

 

 

Голова                                                                              В.М.ПРИСТЮК