Текст документа: Про посилення на території області охорони хвойних насаджень у передноворічний період у 2012 році


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16 листопада 2012 року № 1676


Про посилення на території області охорони хвойних насаджень у передноворічний період у 2012 році

 

           Відповідно до пункту 7 частини першої статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою посилення охорони хвойних насаджень та попередження самовільних порубок у передноворічний період у 2012 році:

   

         1.  Рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення та головам райдержадміністрацій вжити заходів щодо  попередження самовільних порубок хвойних насаджень і дерев з метою незаконної заготівлі та реалізації новорічних ялинок.

 

         2. Запропонувати Луганському обласному управлінню лісового та мисливського господарства (Латинін О.І.), Головному управлінню МВС України у Луганській області (Польськой Є.М.), Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Луганській області     (Арапов О.А.) здійснити організаційні заходи щодо проведення відповідно до вимог чинного законодавства рейдів з метою охорони, виявлення та затримання осіб, які здійснюють самовільні  порубки хвойних дерев.

 

         3. Рекомендувати Інспекції з питань захисту прав споживачів у Луганській області (Донченко Т.В.), Головному управлінню МВС України у Луганській області (Польськой Є.М.) за участю Луганського обласного управління лісового та мисливського господарства (Латинін О.І.) забезпечити перевірку дотримання законності торгівлі новорічними ялинками в містах і районах області.

 

  4. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Кушелева А.В) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів, що передбачені цим розпорядженням.

  5. Контроль за виконанням  цього розпорядження покласти  на   заступника  голови облдержадміністрації Маслійова С.В. 

 

 

 

 Голова                                                                                        В.М.ПРИСТЮК