Текст документа: Про внесення змін до складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 08 червня 2006 року № 557


Про внесення змін до складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 N 169 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців" та листа Управління державної служби Головного управління державної служби в Луганській області від 15.05.2006 N 02-19.06/2-299:

1. Вивести із складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців в апараті облдержадміністрації, затвердженої розпорядженням голови облдержадміністрації від 18.07.2005 N 498, Фролова Валерія Степановича, начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Луганській області, члена комісії.

2. Ввести до складу конкурсної комісії апарату облдержадміністрації начальника відділу фінансового забезпечення - головного бухгалтера апарату облдержадміністрації Красюк Світлану Володимирівну як члена комісії.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки
голови облдержадміністрації 

 
 
О. Є. Кобітєв 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.