Текст документа: Про зміну цільового призначення та надання земельних ділянок в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс"


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 червня 2006 року № 598


Про зміну цільового призначення та надання земельних ділянок в оренду товариству з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс"

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс", проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законом України "Про оренду землі", Законом України "Про місцеві державні адміністрації", і враховуючи рішення обласної ради від 22.03.2006 N 25/13:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду терміном на 49 років товариству з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс" під будівництво та розміщення холодильного терміналу потужністю 1000 тонн для зберігання риби й морських продуктів за рахунок земель сільськогосподарського призначення (земель запасу), розташованих за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Розкішненській сільській раді Лутугинського району Луганської області (додається).

2. Змінити цільове призначення земель сільськогосподарського призначення (земель запасу) площею 2,0 га на землі промисловості.

3. Надати земельні ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс" в довгострокову оренду строком на 49 років для будівництва та розміщення холодильного терміналу потужністю 1000 тонн для зберігання риби й морських продуктів площею 2,0 га, розташовані за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Розкішненській сільській раді Лутугинського району.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс" у двомісячний термін відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва, заподіяні вилученням сільськогосподарських угідь для потреб, не пов'язаних із сільськогосподарським виробництвом, на загальну суму 135671 грн. (сто тридцять п'ять тисяч шістсот сімдесят одна грн).

5. Лутугинській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі з товариством з обмеженою відповідальністю "Стройінвестсервіс" за умови відшкодування втрат, зазначених пунктом 4 цього розпорядження.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Тихоновського С. Г.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
обласної держадміністрації 

 
 
О. Є. Кобітєв