Текст документа:

Про створення комісії з питань визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки шляхом здешевлення страхових платежів у 2012 році


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 03 грудня 2012 року № 1762


Про створення комісії з питань визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки шляхом здешевлення страхових платежів у 2012 році


 

Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України „Про місцеві державні адміністрації”, Порядку та умов надання сільськогосподарським товаровиробникам державної підтримки у страхуванні сільськогосподарських культур шляхом здешевлення страхових платежів (премій), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.08.2012 № 813:

 

створити комісію з питань визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки шляхом здешевлення страхових платежів у 2012 році, затвердивши її склад та Положення про неї, що додаються.

 

 

 

 

Голова                                                                                            В.М.ПРИСТЮК

 

 


ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

„ 03 ”  грудня 2012 р. № 1762

 

Склад

комісії з питань визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки шляхом здешевлення страхових платежів у 2012 році

 

Маслійов

Сергій Володимирович

-

заступник голови облдержадміністрації, голова комісії

 

Кравченко

Григорій Олександрович

-

заступник начальника управління розвитку агропромислового виробництва – начальник відділу організації виробництва й маркетингу продукції рослинництва Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, заступник голови комісії

 

Касумова

Олена Айдинівна

-

головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та бюджетного фінансування  Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, секретар комісії

 

Члени комісії

 

Будков

Юрій Сергійович

-

головний спеціаліст – юрисконсульт сектору правового, організаційно-кадрового забезпечення та аграрної освіти Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації

 

Величко

В’ячеслав Сергійович

-

начальник відділу врегулювання відносин власності та розвитку сільської місцевості Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації

 

Грибонос

Тетяна Володимирівна

 

-

начальник відділу планування та інформаційно-аналітичного забезпечення управління погашення податкового боргу Державної податкової служби у Луганській області (за згодою)

 

Коноваленко

Ірина Ігорівна

-

головний державний фінансовий інспектор відділу інспектування в агропромисловому комплексі та сфері використання природних ресурсів Державної фінансової інспекції в Луганській області (за згодою)


2

 

Ломако

Олена Іванівна

-

начальник управління статистики сільського господарства та екологічної статистики Головного управління статистики у Луганській області (за згодою)

 

Тарасенко

Тетяна Олегівна

-

завідувач сектору фінансів галузей виробничої сфери та охорони навколишнього середовища Головного фінансового управління облдержадмі-ністрації

 

 

 

Заступник голови – керівник апарату                                О.С.ОСТАПЕНКО


ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

„ 03 ” грудня 2012 р. № 1762

 

ПОЛОЖЕННЯ

про комісію з питань визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки шляхом здешевлення страхових платежів у 2012 році

 

1. Комісія з питань визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки шляхом здешевлення страхових платежів у 2012 році (далі – Комісія) є органом, який створюється з метою визначення переліку сільськогосподарських товаровиробників для отримання державної підтримки на здешевлення страхових платежів (премій) у 2012 році.

 

2. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями голови облдержадміністрації, цим Положенням та іншими нормативними актами, що стосуються її діяльності.

 

3. Комісія відповідно до своєї компетенції визначає сільськогосподарських товаровиробників області для отримання державної підтримки на здешевлення страхових премій.

 

4. Комісія має право:

запитувати в установленому порядку від місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій інформацію, необхідну для її роботи;

залучати до своєї роботи працівників місцевих органів виконавчої влади, фахівців підприємств агропромислового комплексу (за погодженням з їх керівниками) для розгляду питань, що належать до її компетенції.

 

5. Персональний склад Комісії затверджується розпорядженням голови облдержадміністрації.

 

6. Організаційною формою діяльності Комісії є засідання, які проводяться не  рідше  ніж  два  рази  на  місяць. Останнє засідання Комісії проводиться:

- до 15 грудня - за страховим продуктом 1 (на весь період вирощування);

- до 12 грудня - за страховим продуктом 2 (на період перезимівлі);

- до 10 червня - за страховим продуктом 3 (на весняно-літній період).

Позачергові засідання проводяться у разі потреби. Про дату проведення чергового або позачергового засідання члени Комісії інформуються не пізніше ніж за один день до його початку. Засідання Комісії є правомочним, якщо на ньому присутні не менше половини її членів.

2

 

7. Рішення Комісії приймається відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі їх рівного розподілу вирішальним є голос голови Комісії.

 

8. Рішення Комісії оформляється протоколом, який підписують голова, заступник голови, секретар та члени Комісії, присутні на засіданні. Член Комісії, який не згоден з її рішенням, підписує протокол з окремою думкою, що є невід’ємною частиною протоколу.

 

9. У разі прийняття позитивного рішення Комісія видає відповідну довідку страхувальнику та включає його до реєстру страхувальників, які мають право на отримання компенсації, і подають його до Комісії Мінагрополітики не пізніше:

17 грудня - за страховим продуктом 1;

12 грудня - за страховим продуктом 2;

12 червня - за страховим продуктом 3.

 

10. Організаційне забезпечення роботи Комісії здійснює Головне управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

 

 

Заступник голови – керівник апарату                                О.С.ОСТАПЕНКО