Текст документа: Про проведення командно-штабних тренувань щодо організації роботи органів управління, взаємодії всіх сил і засобів у ході ліквідації наслідків аварій на об'єктах житлово-комунального господарства


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 вересня 2006 року № 863


Про проведення командно-штабних тренувань щодо організації роботи органів управління, взаємодії всіх сил і засобів у ході ліквідації наслідків аварій на об'єктах житлово-комунального господарства

Відповідно до Законів України "Про Цивільну оборону України" від 03.02.93 (зі змінами та доповненнями), "Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру" від 08.06.2000, "Про правові засади цивільного захисту" від 24.06.2004, з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на об'єктах житлово-комунального господарства:

1. Рекомендувати виконкомам міських рад та райдержадміністраціям:

1.1. Спланувати та провести до 26.09.2006 командно-штабні тренування щодо організації роботи органів управління, взаємодії всіх сил і засобів у ході ліквідації наслідків аварій на об'єктах житлово-комунального господарства. Посередниками залучити співробітників Головного управління МНС України в Луганській області та представників структурних підрозділів облдержадміністрації.

1.2. Визначити своїм рішенням об'єкти житлово-комунального господарства, на яких будуть проводитися тренування (котельні, каналізаційно-насосні та фільтрувально-насосні станції, газові, каналізаційні мережі, мережі тепло- та водозабезпечення).

1.3. Надати до 12.09.2006 Головному управлінню МНС України в Луганській області інформацію про дату, місце проведення та об'єкт, на якому відбудеться командно-штабне тренування.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
обласної держадміністрації

 
 
О. Є. Кобітєв