Текст документа: Про стан підготовки об'єктів житлово-комунального господарства області до опалювального сезону 2006 - 2007 років


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07 вересня 2006 року № 869


Про стан підготовки об'єктів житлово-комунального господарства області до опалювального сезону 2006 - 2007 років

З метою прискорення виконання робіт з підготовки об'єктів житлово-комунального господарства області до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2006 - 2007 років:

1. Призначити керівних працівників облдержадміністрації відповідальними за координацію і контроль за ходом підготовчих робіт і забезпечення своєчасного початку опалювального сезону 2006 - 2007 років згідно з додатком.

2. Управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації (Альошкін В. С.) підготувати звернення до обласної ради з пропозицією щодо визначення відповідальних працівників обласної ради та депутатів обласної ради з надання допомоги та здійснення контролю за підготовкою регіонів до опалювального сезону.

3. Відповідальним працівникам, закріпленим за територіями, створити робочі групи з урахуванням пропозицій обласної ради для забезпечення своєчасного завершення робіт з підготовки до опалювального сезону.

4. Управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації підготувати робочим групам методичні рекомендації щодо виконання покладених на них обов'язків.

5. Керівникам робочих груп забезпечити щотижневе проведення виїзних нарад на відповідних територіях з вжиттям заходів щодо вирішення проблемних питань. Про результати роботи інформувати управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Тітамира О. М. і розглянути в порядку контролю 09.10.2006.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
облдержадміністрації

 
 
О. Є. Кобітєв


 

Додаток
до розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 7 вересня 2006 р. N 869


СПИСОК
керівних працівників облдержадміністрації, відповідальних за координацію та контроль за ходом підготовчих робіт і забезпечення своєчасного початку опалювального сезону 2006 - 2007 років

Автономов
Костянтин Володимирович

- м. Красний Луч

Альошкін
Валерій Сергійович

- м. Алчевськ

Балковий
Юрій Іванович

- м. Краснодон

Гузар
Зиновій Тадейович

- Лутугинський р-н

Зінченко
Альберт Миколайович

- м. Кіровськ

Кучера
Віктор Миколайович

- м. Стаханов

Махортов
Юрій Олексійович

- Сватівський р-н

Меженський
Олександр Миколайович

- м. Брянка

Смірнов
Микола Михайлович

- м. Лисичанськ

Тихоновський
Сергій Гаврилович

- Старобільський р-н

Тітамир
Олег Миколайович

- Перевальський р-н

Токарєв
Ігор Іванович

Слов'яносербський р-н.


 

Заступник голови - керівник
апарату облдержадміністрації

 
С. Г. Тихоновський