Текст документа: Про виділення коштів з резервного фонду облдержадміністрації для загальноосвітньої школи I - III ступенів N 44 м. Луганська


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 10 грудня 2001 року № 694


Про виділення коштів з резервного фонду облдержадміністрації для загальноосвітньої школи I - III ступенів N 44 м. Луганська

На підставі звернення управління освіти Луганської міської ради й висновків обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також з метою проведення аварійно-відновлювальних робіт будівлі загальноосвітньої школи I - III ступенів N 44 м. Луганська:

1. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Балковий Ю. І.) виділити зазначеній школі (Булекова Л. І.) кошти в сумі 40 000 (сорок тисяч) гривень з резервного фонду облдержадміністрації для проведення аварійно-відновлювальних робіт.

2. Загальноосвітній школі I - III ступенів N 44 м. Луганська поінформувати Головне фінансове управління й Головне управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи (Болотських М. В.) облдержадміністрації про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Пілієва С. Г.

 

 Голова обласної держадміністрації 

О. С. Єфремов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.