Текст документа:

Про попередню оплату робіт із капітального будівництва та часткової реконструкції об’єкта


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 грудня 2012 року № 1794


Про попередню оплату робіт із капітального будівництва та часткової реконструкції об’єкта


 

Відповідно до частини другої статті 40 Закону України «Про здійснення державних закупівель», підпункту першого пункту першого постанови Кабінету Міністрів України від 09.10.2006 № 1404 «Питання попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», Порядку державного фінансування капітального будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 27.12.2001 № 1764,  на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.04.2012 № 243-р «Про затвердження переліку об’єктів і заходів, що фінансуються у 2012 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», розпорядження голови облдержадміністрації від 22.05.2012 № 571 «Про використання у 2012 році коштів державного фонду регіонального розвитку», з метою своєчасного виконання запланованих обсягів робіт:

 

         1. Надати дозвіл управлінню капітального будівництва Луганської облдержадміністрації (Чернов О.С.) передбачити у договорі про закупівлю за бюджетні кошти умови щодо здійснення попередньої оплати до 30 відсотків вартості робіт на строк не більше трьох місяців по об’єкту «Капітальне будівництво та часткова реконструкція основної будівлі плавального басейну, розташованого на території комунальної установи “Луганський обласний фізкультурний центр “Олімп”  за адресою: м. Кремінна, вул. Дражевського, 17в».

 

         2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.

 

 

 

Голова                                                                                      В.М.ПРИСТЮК