Текст документа: Про впорядкування роботи щодо ліцензування господарської діяльності з надання


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 січня 2003 року № 18


Про впорядкування роботи щодо ліцензування господарської діяльності з надання

Про впорядкування роботи щодо ліцензування господарської діяльності з надання освітніх послуг

Розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 14 січня 2003 року N 18

Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції
17 січня 2003 р. за N 4/649

Відповідно до Закону України від 01.06.2000 N 1775-III "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" та постанови Кабінету Міністрів України від 12.02.96 N 200 "Про ліцензування, атестацію та акредитацію закладів освіти".

1. Визначити, що ліцензування господарської діяльності приватних дошкільних навчальних закладів, юридичних і фізичних осіб на право надання освітніх послуг у сфері дошкільної освіти та діяльності, пов'язаної з наданням освітніх послуг загальноосвітніми навчальними закладами, здійснюється Головним управлінням освіти і науки облдержадміністрації (Омельченко О. П.).

2. Головному управлінню освіти і науки облдержадміністрації організувати роботу щодо проведення ліцензійної та атестаційної експертизи професійно-технічних навчальних закладів, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та підпорядкування, що проводять діяльність у галузі професійно-технічної освіти, атестації дошкільних навчальних закладів і навчальних закладів системи загальної середньої освіти, позашкільних навчальних закладів згідно із чинним законодавством.

3. Встановити, що:

- ліцензії на право надання послуг у сфері освіти підписує заступник голови облдержадміністрації Грищенко В. О., а у разі його відсутності - інший заступник голови облдержадміністрації згідно з розподілом функціональних обов'язків;

- бланки ліцензій подаються на підпис заступнику голови облдержадміністрації разом з рішенням Луганської регіональної експертної ради з ліцензування та атестації освітніх послуг.

4. Вважати таким., що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 16.07.2001 N 400.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Грищенка В. О.

 

 Голова обласної держадміністрації 

О. С. Єфремов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.