Текст документа: Про вдосконалення інформаційної взаємодії при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 31 березня 2003 року № 157


Про вдосконалення інформаційної взаємодії при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків

Про вдосконалення інформаційної взаємодії при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій і ліквідації їх наслідків

Розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 31 березня 2003 року N 157

Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції
4 квітня 2003 р. за N 18/663

Відповідно до Указів Президента України від 27.01.2003 N 47/2003 "Про заходи щодо вдосконалення державного управління у сфері пожежної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій" та від 04.02.2003 N 76/2003 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 11 листопада 2002 року "Про стан техногенної та природної безпеки в Україні", постанови Кабінету Міністрів України від 15.07.98 N 1099 "Про порядок класифікації надзвичайних ситуацій", з метою підвищення ефективності реагування в разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій, удосконалення інформаційної взаємодії між спеціалізованими службами цивільної оборони області, міст та районів, відповідними територіальними органами міністерств і відомств, підприємствами, установами й організаціями, Головним управлінням з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації:

1. Міським головам, головам райдержадміністрацій, начальникам спеціалізованих служб цивільної оборони області, міст та районів, керівникам відповідних територіальних органів міністерств і відомств, підприємств, установ та організацій:

1.1. Запровадити з 28.04.2003 інформування всіма оперативно-черговими, аварійними та диспетчерськими службами про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного й соціально-політичного характеру за єдиним телефонним номером 01 управління пожежної безпеки в Луганській області Державного департаменту пожежної безпеки Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи (далі - управління пожежної безпеки, Савельєв І. В.) і його структурних підрозділів в містах та районах.

1.2. Надавати письмову інформацію про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій до Головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації (Болотських М. В.) у терміни й за формами, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 18.12.2000 N 335 "Про регламент інформаційної взаємодії при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, їх ліквідації та мінімізації наслідків".

2. Запропонувати Луганській дирекції ВАТ "Укртелеком" (Чернуха Ю. І.) вирішити технічні питання щодо виходу з телефонів міських та районних АТС на телефон чергової частини управління пожежної безпеки в місті Луганську за багатоканальним шестизначним номером.

3. Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної держадміністрації від 29.12.2001 N 752 "Про організацію інформаційної взаємодії при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного й природного характеру, їх ліквідації та мінімізації наслідків".

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови обласної держадміністрації Дзоня В. М.

 

Голова обласної
держадміністрації 

 
О. С. Єфремов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.