Текст документа: Про утворення регіональної міжвідомчої комісії з розгляду питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 квітня 2003 року № 166


Про утворення регіональної міжвідомчої комісії з розгляду питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню

Відповідно до плану заходів з реалізації Стратегії заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 N 383-р:  

1. Утворити регіональну міжвідомчу комісію (далі - Комісія) з розгляду питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню.

2. Затвердити Положення про регіональну міжвідомчу комісію з розгляду питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню та її склад (додаються).

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Пристюка В. М.

 

Голова обласної держадміністрації 

О. С. Єфремов 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації
від 1 квітня 2003 р. N 166 


СКЛАД
регіональної міжвідомчої комісії з питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню

Пристюк
Володимир Миколайович 

заступник голови обласної держадміністрації, голова Комісії 

Білоус
Володимир Миколайович 

начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, заступник голови Комісії 

Журавльова
Лілія Петрівна 

перший заступник начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації, заступник голови Комісії  

Єрмакова
Наталія Володимирівна 

провідний спеціаліст відділу соціального обслуговування та надання пільг Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, секретар Комісії 

Члени Комісії: 

Абраменко
Олексій Миколайович 

завідуючий відділом із захисту соціально-економічних інтересів трудящих Федерації профспілок Луганської області (за згодою) 

Голоколосова
Алла Анатоліївна 

заступник начальника Головного управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації 

Дейнегін
Микола Іванович 

заступник начальника управління будівництва облдержадміністрації 

Заляжних
Людмила Дмитрівна 

начальник відділу цін і тарифів управління з координації державних закупівель та цінової політики Головного управління економіки облдержадміністрації 

Зімінський
Юрій Володимирович 

заступник начальника Луганського обласного управління статистики (за згодою) 

Кляусова
Людмила Василівна 

провідний спеціаліст управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації  

Плотніков
Віталій Іванович 

заступник начальника паливно-енергетичного управління Головного управління промислової політики облдержадміністрації 

Чакова
Ольга Іванівна 

начальник відділу прогнозування і аналізу державних фінансів управління грошово-фінансових відносин та реформування економіки Головного управління економіки облдержадміністрації 

Челишев
Валентин Олександрович 

голова Ради Луганської обласної організації ветеранів України (за згодою). 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації
від 1 квітня 2003 р. N 166 


ПОЛОЖЕННЯ
про регіональну міжвідомчу комісію з розгляду питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню

1. Регіональна Міжвідомча комісія з розгляду питань заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню (далі - Комісія) є консультативно-дорадчим органом, утвореним для координації роботи, пов'язаної із забезпеченням заміни пільг на адресну грошову допомогу.

2. У своїй діяльності Комісія керується Конституцією України, законами України, актами Президента України та Кабінету Міністрів України, розпорядженнями голови облдержадміністрації, а також цим Положенням.

3. Основними завданнями Комісії є:

- координація діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, спрямованої на проведення роботи із запровадження адресної грошової допомоги населенню замість пільг;

- підготовка пропозицій щодо вдосконалення законодавства з питань надання пільг населенню.

4. Комісія має право:

- одержувати від місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій матеріали, необхідні для виконання покладених на неї завдань;

- заслуховувати на своїх засіданнях інформацію керівників територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади про запровадження та забезпечення заміни системи пільг на адресну грошову допомогу населенню.

5. Керівництво Комісією здійснює голова, яким за посадою є заступник голови обласної держадміністрації (із соціальних питань).

Голова Комісії має двох заступників, якими за посадою є начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації й перший заступник начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації.

До складу Комісії входять представники головних управлінь: фінансового, економіки, промислової політики, з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації; управлінь: будівництва, транспорту та зв'язку облдержадміністрації; Ради Луганської обласної організації ветеранів України, Федерації профспілок Луганської області, Луганського обласного управління статистики.

6. Формою роботи Комісії є засідання, які проводяться в міру потреби, але не рідше ніж один раз на квартал.

Засідання Комісії є правомочним, якщо на ньому присутні не менше половини її складу.

Засідання Комісії проводить її голова, а у разі його відсутності - один із заступників голови.

7. На засідання Комісії можуть запрошуватися представники місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та об'єднань громадян.

8. Рішення Комісії вважається прийнятим, якщо за нього проголосувала більшість її членів, присутніх на засіданні. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

Рішення Комісії оформляється протоколом, який підписує голова Комісії або заступник голови, який головував на засіданні.

9. Рішення Комісії, прийняті в межах її компетенції, враховуються при підготовці структурними підрозділами облдержадміністрації відповідних проектів рішень обласної ради й розпоряджень голови облдержадміністрації.

10. Організаційно-технічне забезпечення діяльності Комісії покладається на Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

____________

 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.