Текст документа:

Про приписку громадян 1996 року народження до призовних дільниць


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 02 січня 2013 року № 1


Про приписку громадян 1996 року народження до призовних дільниць


 

Відповідно до ст. 14 Закону України «Про військовий обов'язок i військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», з метою організації приписки громадян України 1996 року народження (далі – громадяни України) до призовних дільниць:

 

1. Зобов’язати голів райдержадміністрацій, рекомендувати міським головам міст обласного значення, головам районних у місті Луганську рад:

 

1.1. Затвердити персональний склад комісій з питань приписки та порядок її проведення.

 

1.2. На період приписки громадян України до призовних дільниць забезпечити районні (міські) військові комісаріати області обладнаними приміщеннями, які відповідають вимогам проведення цієї роботи, медикаментами, інструментарієм, медичним і господарським майном та автомобільними транспортними засобами.

 

2. Рекомендувати Головному управлінню МВС України у Луганській області (Польськой Є.М.) забезпечити здійснення охорони громадського порядку на призовних пунктах у період проведення приписки громадян України.

 

3. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Малиш П.М.) на період проведення приписки громадян України здійснювати контроль за станом забезпечення районних (міських) військових комісаріатів області медичним персоналом, медикаментами, медичним майном для проведення медичного огляду призовників.

 

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.

 

 

 

Голова                                                                                   В.М.ПРИСТЮК