Текст документа:

Про Яриша В.Я.


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 січня 2013 року № 79 - к


Про Яриша В.Я.


 

Відповідно до ст. 32, п. 5 ст. 36 Кодексу законів про працю України,
ст. 11 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 15, 25 та 26 Закону України «Про державну службу», постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.1999 № 1374 «Про затвердження Порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників управлінь, відділів, інших структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій», п.п. 1 п. 1¹ Порядку організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, затвердженого Указом Президента України від 25.01.2012     № 33/2012 та особистої заяви:

 

1. Звільнити Яриша Віктора Ярославовича 31 січня 2013 року з посади  начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації за переведенням до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

2. Призначити з 01 лютого 2013 року Яриша Віктора Ярославовича на посаду заступника директора – начальника управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації за переведенням з управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з посадовим окладом згідно зі штатним розписом, із збереженням сьомого рангу державного службовця.

 

 

 

 

 

Голова                                                                                           В.М.ПРИСТЮК