Текст документа: Про передачу частини матеріально-технічних засобів, які є регіональним матеріальним резервом для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 червня 2005 року № 421


Про передачу частини матеріально-технічних засобів, які є регіональним матеріальним резервом для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2001 N 308 "Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків", з метою забезпечення ефективного використання регіонального матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру:

1. Головному управлінню з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації (Сагайдачний В. Б.) передати частину матеріально-технічних засобів, які є регіональним матеріальним резервом для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного й природного характеру та їх наслідків, а саме болторізи в кількості 100 (сто) штук Головному управлінню Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Луганській області (далі - Головне управління МНС України в Луганській області).

2. Головному управлінню МНС України в Луганській області (Болотських М. В.) забезпечити цільове використання зазначених матеріально-технічних засобів.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова обласної держадміністрації 

О. М. Данілов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.