Текст документа: Про видачу грошової винагороди за сумлінну безперервну працю та зразкове виконання трудових обов'язків


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27 червня 2005 року № 435


Про видачу грошової винагороди за сумлінну безперервну працю та зразкове виконання трудових обов'язків

Згідно з Порядком видачі грошової винагороди державним службовцям за сумлінну безперервну працю в органах державної влади, зразкове виконання трудових обов'язків, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 N 212, з урахуванням результатів атестації державних службовців, на підставі подання начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Кириченка С. О.:

1. Видати Бродяному Павлу Івановичу, заступнику начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, грошову винагороду за сумлінну безперервну працю в органах державної влади, зразкове виконання трудових обов'язків у розмірі однієї середньомісячної заробітної плати.

2. Відділу бухгалтерського обліку управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, відділу кадрової роботи та з питань державної служби апарату облдержадміністрації врахувати видачу винагороди у відповідному порядку із записами в трудовій книжці державного службовця.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
О. М. Данілов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.