Текст документа:

Про внесення змін до Регламенту Луганської обласної державної адміністрації


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 лютого 2013 року № 185


Про внесення змін до Регламенту Луганської обласної державної адміністрації


 

Відповідно до ст. 45 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.2012 № 385 «Про внесення зміни до пункту 7 Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади», з метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства:

 

внести до Регламенту Луганської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.02.2008     № 191 (зі змінами), такі зміни:

 

1. В абзаці другому підпункту 12.15 пункту 12 слова «у п'ятиденний строк» замінити словами «протягом п'яти робочих днів».

 

2. У підпункті 12.17 пункту 12 слова «відділом інформаційно-комп’ютерного забезпечення» замінити словами «загальним відділом».

 

3. Підпункт 13.3 пункту 13 доповнити абзацами такого змісту:

«Проект розпорядження, який має ознаки регуляторного акта, оприлюднюється Департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика».

Проект розпорядження, який має ознаки регуляторного та нормативно-правового акта, разом з оприлюдненням відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» одночасно оприлюднюється також у порядку, встановленому статтею 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», на офіційному веб-сайті облдержадміністрації у підрозділі «Публічна інформація, що підлягає оприлюдненню» розділу «Доступ до публічної інформації».

Оприлюднення відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» проекту розпорядження, який має ознаки регуляторного та нормативно-правового акта, здійснюється загальним відділом апарату облдержадміністрації на підставі службової записки керівника структурного підрозділу облдержадміністрації, який є головним розробником проекту розпорядження, на ім’я начальника загального відділу апарату облдержадміністрації, що містить клопотання щодо оприлюднення проекту розпорядження. Разом зі службовою запискою головний розробник надає загальному відділу апарату облдержадміністрації електронну версію проекту розпорядження». 

 

 

 

 

 

Голова                                                                                               В.М.ПРИСТЮК