Текст документа:

Про відрядження Агібалова І.В.


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 лютого 2013 року № 193 - а


Про відрядження Агібалова І.В.


 

 

Відповідно до листа заступника губернатора області – першого заступника голови уряду Воронезької області Російської Федерації Гусєва О.В. від 06.02.2013 № 17-02-30-385, керуючись абзацом третім підпункту 1 «г» пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», з метою участі у VI Воронезькому промисловому форумі, який відбудеться 27 лютого –                  01 березня 2013 року в м. Воронежі:

 

1. Відрядити начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Агібалова Ігоря Володимировича до департаменту економічного розвитку Воронезької області Російської Федерації, м. Воронеж, строком на 4 доби, з 26.02.2013. 

 

2. У зв’язку з відрядженням Агібалова І.В. виконання обов’язків начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації покласти на начальника відділу зовнішньоекономічної діяльності управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Ковальову Олену Геннадіївну з виплатою доплати у розмірі різниці між фактичним посадовим окладом начальника управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації (без урахування надбавок) та посадовим окладом Ковальової О.Г.

 

 

 

Перший заступник голови,

виконуючий обов’язки голови                                            Е.М.ЛОЗОВСЬКИЙ