Текст документа:

Про безоплатну передачу з державної у комунальну власність об’єктів житлового фонду, придбаних для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 25 лютого 2013 року № 204


Про безоплатну передачу з державної у комунальну власність об’єктів житлового фонду, придбаних для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи


 

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», законів України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», «Про управління об'єктами державної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2011 № 1198, враховуючи рішення Антрацитівської міської ради від 28.12.2012 № 32/11 «Про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади м. Антрацита квартир, розташованих за адресою: м. Антрацит, вул. Паркова, 2/44,                   м. Антрацит, вул. Петровського, 25/71»:

1. Передати безоплатно з державної у комунальну власність територіальної громади міста Антрацита об’єкти житлового фонду, придбані для громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а саме: однокімнатну квартиру загальною площею 33,1 кв. м, розташовану за адресою: м. Антрацит, вул. Паркова, буд. 2, кв. 44, балансовою вартістю 130300,00 грн, та однокімнатну квартиру загальною площею 29,8 кв. м, розташовану за адресою: м. Антрацит, вул. Петровського, буд. 25, кв. 71, балансовою вартістю 110500,00 грн.

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації (Токаренко С.В.) у встановленому чинним законодавством порядку здійснити передачу об’єктів житлового фонду, зазначених у пункті 1 цього розпорядження.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Лозовського Е.М.

 

Голова                                                                                              В.М.ПРИСТЮК