Текст документа: Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в міжміському, внутрішньообласному і приміському


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 09 липня 2005 року № 583


Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в міжміському, внутрішньообласному і приміському

Про затвердження тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в міжміському, внутрішньообласному і приміському сполученні

Розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 9 серпня 2005 року N 583

Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції
12 серпня 2005 р. за N 31/740

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.12.96 N 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)":

1. Затвердити тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, які працюють у звичайному режимі руху в приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні в межах Луганської області, у розмірах:

1.1. На перевезення пасажирів за 1 км проїзду:

0,12 грн. - у автобусах, які за своєю конструкцією та обладнанням пристосовані для приміських перевезень;

0,10 грн. - у автобусах, які за своєю конструкцією та обладнанням пристосовані для міжміських внутрішньообласних перевезень.

1.2. На перевезення кожного місця багажу дозволеного до провозу, у залежності від відстані:

до 100 км включно - 0,83 грн.;

понад 100 км до 200 км включно - 1,25 грн.;

понад 200 км - 1,67 грн.

2. У тарифах, зазначених у п. 1 цього розпорядження, не враховані податок на додану вартість, витрати, пов'язані з обслуговуванням пасажирів на автовокзалах та автостанціях, та страховий платіж з обов'язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті.

3. Розпорядження набирає чинності через 10 днів після його державної реєстрації, але не раніше дня оприлюднення в газеті "Наша газета".

4. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В. О.) забезпечити оприлюднення розпорядження в газеті "Наша газета".

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної держадміністрації Рисухіна В. В.

 

Заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
облдержадміністрації 

 
 
З. Т. Гузар