Текст документа:

Про переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 березня 2013 року № 342


Про переоформлення ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії


 

Відповідно до Закону України «Про ліцензування певних видів господарської  діяльності», постанови  Кабінету  Міністрів  України  від 14.11.2000 № 1698  «Про затвердження переліку органів ліцензування», враховуючи  протокол засідання ліцензійної комісії з  питань ліцензування  господарської діяльності  з  виробництва теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії при Департаменті житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації від 12.03.2013 № 7: 

 

         1. Видати переоформлену ліцензію на провадження господарської діяльності  з  виробництва теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії  серії АВ № 369772, видану облдержадміністрацією приватному підприємству «Експериментальний «Тепло-Гермес» (ідентифікаційний код юридичної особи 37076379) 26.09.2011, у зв'язку зі зміною його місцезнаходження, а саме: проспект Леніна, буд. 14,  м. Кремінна, Кремінський район,  Луганська область, 92900  на вул. Чайковського, буд. 5, м. Кремінна, Кремінський район, Луганська область, 92900.

 

         2. Визнати недійсною у зв'язку з переоформленням ліцензію на провадження  господарської діяльності  з  виробництва теплової енергії, транспортування її магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії  серії АВ № 369772, видану облдержадміністрацією приватному підприємству «Експериментальний «Тепло-Гермес»  26.09.2011.

        

         3. Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва  облдержадміністрації внести відповідні зміни до ліцензійного реєстру.

 

 

 

 

 

Перший заступник голови,

виконуючий обов’язки голови                                         Е.М.ЛОЗОВСЬКИЙ