Текст документа: Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01 вересня 2005 року № 686


Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 N 415 "Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету", на підставі звернення Перевальської райдержадміністрації й рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.05.2005 N 18 про надання фінансової допомоги для проведення аварійно-відновлювальних робіт на колекторі шахтних вод та по відновленню асфальтного покриття автодороги по вул. Рахманінова м. Перевальська:

1. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Балковий Ю. І.) виділити на безповоротній основі Перевальській райдержадміністрації (Бутенко І. М.) кошти у сумі 100,0 (сто) тисяч гривень з резервного фонду обласного бюджету, у тому числі для проведення аварійно-відновлювальних робіт на колекторі шахтних вод в м. Перевальську - 50,0 тис. грн. та по відновленню асфальтного покриття автодороги по вул. Рахманінова м. Перевальська - 50,0 тис. грн.

2. Визначити Перевальську райдержадміністрацію головним розпорядником виділених з резервного фонду обласного бюджету коштів у сумі 100,0 (сто) тисяч гривень.

3. Перевальській райдержадміністрації після проведення аварійно-відновлювальних робіт на колекторі шахтних вод та по відновленню асфальтного покриття автодороги по вул. Рахманінова м. Перевальська звітувати Головному фінансовому управлінню та Головному управлінню економіки облдержадміністрації про цільове використання коштів, виділених згідно із цим розпорядженням.

4. Перевальській райдержадміністрації визначити власника колектора шахтних вод та надати звіт про форму власності на цей об'єкт до Головного фінансового управління та Головного управління економіки облдержадміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної держадміністрації Рисухіна В. В.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
О. М. Данілов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.