Текст документа: Про створення нових лісів, зелених зон і лісопарків області


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 05 вересня 2005 року № 701


Про створення нових лісів, зелених зон і лісопарків області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.2002 N 581 "Про затвердження Державної програми "Ліси України" на 2002 - 2015 роки", з метою поліпшення екологічної ситуації в області:

1. Луганському обласному головному управлінню земельних ресурсів (Мілєхін П. О.), Луганському обласному управлінню лісового господарства (Янченко В. І.), Державному управлінню екології та природних ресурсів в Луганській області (Кононов Ю. О.) провести обстеження земель, непридатних для сільськогосподарського виробництва, з метою їх передачі державним лісогосподарським підприємствам під залісення.

2. Луганському обласному управлінню лісового господарства, райдержадміністраціям та виконавчим органам сільських та селищних рад розробити заходи щодо створення лісів, лісопарків, лісних зон та водозахисних насаджень на період 2006 - 2015 років.

3. Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації (Балковий Ю. І.), Державному управлінню екології та природних ресурсів в Луганській області під час формування проекту обласного бюджету, обласного фонду охорони навколишнього природного середовища передбачати кошти на фінансування робіт щодо створення нових лісів.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова
обласної держадміністрації 

 
О. М. Данілов 


 

Електронну копію тексту надано Луганською обласною державною адміністрацією.