Текст документа:

Про затвердження складу колегії Департаменту промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації та Положення про неї


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 05 квітня 2013 року № 422


Про затвердження складу колегії Департаменту промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації та Положення про неї


 

Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", враховуючи пункт 13 Положення про Департамент промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 17.12.2013 № 1835:

затвердити склад колегії Департаменту промисловості та  енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації та Положення про неї, що додаються.

 

 

 

 

Перший заступник голови,

виконуючий обов´язки голови                                   Е.М.ЛОЗОВСЬКИЙ


ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження голови

 

 

облдержадміністрації

" 05 " квітня 2013 р. №  422

 

 

Склад

колегії Департаменту промисловості та енергозбереження

 Луганської обласної державної адміністрації

 

Дрожжин

Дмитро Юрійович

-

директор  Департаменту промисловості та енергозбереження  облдержадміністрації, голова колегії

 

Бойко

Олена Михайлівна

-

начальник відділу легкої промисловості, екології та природокористування Департаменту  промисловості та енергозбереження   облдержадміністрації, секретар колегії

 

Члени колегії

 

Божич

Дмитро Вікторович

-

начальник відділу машинобудування Департаменту промисловості та енергозбереження  облдержадміністрації

 

Гончарова

Людмила Євгеніївна

-

заступник директора Департаменту  соціального захисту населення облдержадміністрації

 

Задорожня

Ірина Василівна

-

начальник відділу енергозбереження Департаменту промисловості та енергозбереження  облдержадміністрації

 

Ісаченко

Олександр Сергійович

-

заступник директора  Департаменту промисловості та енергозбереження  – начальник управління промисловості

 

Кустов

Віталій Борисович

-

заступник начальника управління промисловості Департаменту промисловості та енергозбереження  облдержадміністрації

 

Мосіна

Анна Михайлівна

-

начальник відділення Національної служби посередництва та примирення в Луганській області

 

Пучкова

Ірина Валеріївна

-

директор Департаменту економічного розвитку  і торгівлі облдержадміністрації

 

Титаренко

Олександр Володимирович

 

-

 начальник паливно-енергетичного управління Департаменту промисловості та енергозбереження   облдержадміністрації

 

 

 

 

 

Заступник  керівника апарату                                      С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ

 

 

 


ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням голови

облдержадміністрації

" 05 " квітня 2013 р. № 422

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про колегію Департаменту промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації

 

1. Загальні положення

 

1. Це Положення визначає загальні засади утворення і діяльності колегії в Департаменті промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації.

2. Колегія Департаменту промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації (далі - колегія) є постійно діючим консультативно-дорадчим органом управління і створюється головою облдержадміністрації для погодженого вирішення питань, що належать до компетенції Департаменту промисловості та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації  (далі - Департамент), та колективного й вільного обговорення найважливіших напрямів його діяльності.

3. У своїй роботі колегія керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, нормативно-правовими актами інших центральних органів виконавчої влади, розпорядженнями голови облдержадміністрації, наказами директора Департаменту та цим Положенням.

4. Рішення про утворення або ліквідацію колегії приймається головою облдержадміністрації.

 

2. Функції колегії

 

Колегія Департаменту:

2.1. Обговорює та приймає рішення щодо перспектив і найважливіших напрямів діяльності у сфері промисловості та паливно-енергетичного комплексу.

2.2. Розглядає пропозиції щодо:

забезпечення на території області реалізації державної промислової політики, прогнозу і програм економічного розвитку та визначення шляхів їх реалізації, прийняття технічних і економічних рішень;

аналізу стану й тенденцій розвитку промисловості, паливно-енергетичного комплексу, організації виробництва продукції й надання послуг, підвищення їх якості та конкурентоспроможності, залучення місцевих енергоресурсів до енергетичного балансу області.

2.3. Розглядає результати роботи Департаменту, підприємств і організацій області, що належать до сфери його управління.

2.4. Розглядає інші питання, пов'язані з реалізацією завдань, покладених на Департамент.

2.5. Аналізує стан дотримання чинного законодавства, організаційної роботи та виконавської дисципліни, що належать до сфери Департаменту.

 

3. Склад колегії

 

 3.1. Персональний склад колегії затверджується головою обласної держадміністрації за поданням директора Департаменту.

3.2. До складу колегії входять директор Департаменту (голова колегії), заступники директора Департаменту, інші відповідальні працівники Департаменту, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації .

 

4. Організація роботи колегії

 

4.1. Організаційною формою роботи колегії є засідання. Засідання колегії проводяться, як правило, один раз на квартал, а позапланові - за необхідністю.

У разі потреби можуть проводитися розширені та виїзні засідання колегії, а також спільні засідання з колегіями інших органів виконавчої влади.

4.2. Робота колегії проводиться відповідно до затвердженого її головою плану засідань на рік (квартал). У ньому зазначаються питання, що необхідно розглянути, строк подання матеріалів, особи, відповідальні за підготовку і подання матеріалів на засідання колегії, орієнтовна дата проведення засідань колегії.

4.3. Додаткові питання до затвердженого плану засідань колегії можуть бути включені до порядку денного засідання колегії за рішенням її голови не пізніше ніж за десять днів до чергового засідання.

4.4. Дата, час, місце проведення та порядок денний засідання колегії визначаються її головою.

4.5. Підготовка проекту порядку денного засідання колегії згідно із затвердженим планом засідань та з урахуванням внесених пропозицій здійснюється секретарем колегії, який не пізніше ніж за десять днів до засідання подає його голові колегії для погодження.

4.6. На розгляд колегії подаються:

проект порядку денного засідання колегії з визначенням доповідача з кожного питання;

довідка з питань порядку денного засідання колегії з викладенням обґрунтованих висновків і пропозицій;

проект рішення колегії;

список членів колегії;

список запрошених осіб, які виявили бажання взяти участь в обговоренні питань порядку денного засідання колегії, із зазначенням їх прізвищ, імен та по батькові, місця роботи та займаних посад;

довідкові матеріали (розрахунки, статистичні матеріали, звіти, діаграми, таблиці тощо), які безпосередньо стосуються порядку денного.

4.7. Членам колегії матеріали надаються не пізніше ніж за три дні до засідання, а у разі проведення позачергового засідання - не пізніше ніж за один день.

4.8. Особи, відповідальні за підготовку та подання матеріалів на засідання колегії, надають матеріали секретарю колегії не пізніше ніж за сім днів до чергового засідання, який контролює своєчасність подання матеріалів, перевіряє правильність їх оформлення.

 

5. Порядок проведення засідання колегії

 

5.1. Засідання колегії веде її голова, а у разі його відсутності заступник голови колегії.

5.2. Засідання колегії проводиться у разі, коли у ньому беруть участь не менше ніж дві третини загальної кількості членів колегії.

5.3. Члени колегії беруть участь у засіданнях колегії особисто.

Якщо член колегії не може бути присутнім на засіданні, він має право попередньо подати голові колегії відповідні пропозиції у письмовій формі.

5.4. Порядок денний засідання і рішення колегії затверджуються членами колегії шляхом голосування.

5.5. Члени колегії, які беруть участь у її засіданні, реєструються.

Особи, запрошені на засідання колегії для розгляду окремих питань, можуть бути присутніми під час розгляду інших питань лише з дозволу голови колегії.

5.6. Члени колегії та особи, запрошені для участі у розгляді окремих питань, беруть участь в їх обговоренні, вносять пропозиції, дають необхідні пояснення.

5.7. Головуючий на засіданні колегії може прийняти рішення про закритий розгляд питань порядку денного.

Під час закритих засідань колегії (закритого обговорення окремих питань) підготовка матеріалів, оформлення рішень, що приймаються, здійснюється відповідно до законодавства.

5.8. Рішення колегії приймаються з кожного питання порядку денного відкритим голосуванням більшістю голосів присутніх на засіданні членів колегії.

Думка відсутнього члена колегії з питань порядку денного засідання, подана у письмовій формі, розглядається на засіданні колегії і враховується під час голосування.

5.9. Голова колегії приймає рішення щодо присутності в залі під час засідання колегії представників засобів масової інформації та проведення кіно-, відео-, фотозйомки і звукозапису.

5.10. Після засідання колегії структурний підрозділ Департаменту (окремий працівник), відповідальний за підготовку питань, доопрацьовує протягом десяти днів (якщо головою колегії не встановлено інший строк) проект рішення колегії з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених під час обговорення питань порядку денного, погоджує із керівниками заінтересованих структурних підрозділів Департаменту, членами колегії, іншими особами і подає на розгляд голови колегії.

5.11. Рішення колегії оформляються протоколами, які підписуються головуючим та секретарем колегії.

5.12. Рішення колегії доводяться до відома членів колегії, керівників структурних підрозділів, а також у разі потреби – до підприємств, установ і організацій у частині, що їх стосується.

 

6. Контроль за виконанням рішень колегії

 

6.1. Контроль за виконанням рішень колегії здійснює секретар колегії та окремий працівник, визначений головою колегії.

6.2. Колегія розглядає на своїх засіданнях стан виконання прийнятих нею рішень.

 

 

 

 

 

 

Заступник керівника апарату                                         С.Г.ТИХОНОВСЬКИЙ