Текст документа:

Про визначення розпорядника коштів нижчого рівня


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 08 квітня 2013 року № 426


Про визначення розпорядника коштів нижчого рівня


 

Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», постанови Кабінету Міністрів України від 15.06.2011 № 680 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо створення мережі регіональних перинатальних центрів, забезпечених інноваційними технологіями та сучасним обладнанням», наказу Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України  від 01.04.2013 № 048-07 «Про включення до мережі установ та організацій, які отримують кошти з Державного бюджету України в 2013 році»:

1. Визначити розпорядником коштів нижчого рівня за програмою КПКВК 6301130 «Заходи щодо створення мережі регіональних перинатальних центрів, забезпечених інноваційними технологіями та сучасним обладнанням» управління капітального будівництва облдержадміністрації (Обухов О.В.) для здійснення заходів щодо створення регіонального перинатального центру та для погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої в Головному управлінні Державної казначейської служби України у Луганській області станом на 01 січня 2013 р. у сумі 18 068,689 тис. грн.

2. Управлінню капітального будівництва облдержадміністрації
(Обухов О.В.) забезпечити цільове використання коштів, вказаних у пункті 1 цього розпорядження, та щомісяця до 2 числа надавати відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації інформацію про стан використання бюджетних коштів за формою, затвердженою наказом Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України від 18.05.2012
№ 102-07.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова                                                                                              В.М.ПРИСТЮК