Текст документа:

Про застосування заходів дисциплінарного впливу до Счастливого М.А., Кубарева В.І.


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 15 квітня 2013 року № 456 - а


Про застосування заходів дисциплінарного впливу до Счастливого М.А., Кубарева В.І.


 

Відповідно до статті 14 Закону України «Про державну службу»,
статті 42 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Регламенту обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.02.2008 № 191, враховуючи подання прокуратури Луганської області від 29.03.2013 № 07/2-174 вих.-13, у зв’язку з відсутністю належного контролю за дотриманням законодавства у сфері автомобільного транспорту з боку начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Счастливого Максима Анатолійовича, неналежним виконанням службових обов’язків під час організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування заступником начальника управління – начальником відділу автомобільного транспорту, міськелектротранспорту управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Кубаревим Віталієм Івановичем:

 

1. Застосувати заходи дисциплінарного впливу:

 

до Счастливого М.А., начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації, – у вигляді затримки до одного року у присвоєнні чергового рангу;

до Кубарева В.І., заступника начальника управління – начальника відділу автомобільного транспорту, міськелектротранспорту управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації, – у вигляді попередження про неповну службову відповідність.

 

2. Відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації (Полященко С.В.) занести до особових справ Счастливого М.А., Кубарева В.І. відомості про застосування заходів дисциплінарного впливу.

 

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника керівника апарату облдержадміністрації Тихоновського С.Г.

 

 

Голова                                                                                  В.М.ПРИСТЮК