Текст документа:

Про внесення змін до Порядку розроблення регіональних цільових програм, фінансування, моніторингу та звітності про їх виконання

Попередня редакція документу, від 17.3.2007 № 293


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 24 квітня 2013 року № 496

(Документ втратив чинність)


Про внесення змін до Порядку розроблення регіональних цільових програм, фінансування, моніторингу та звітності про їх виконання


 

Відповідно до статей 6, 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з урахуванням наказу Міністерства економіки України від 04.12.2006 № 367 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо порядку розроблення регіональних цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання»:

 

внести до Порядку розроблення регіональних цільових програм, фінансування, моніторингу та звітності про їх виконання, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 17.03.2007  № 293, зі змінами від 14.12.2011 № 1655, такі зміни:

 

1.   У тексті слова «Головне управління економіки обласної державної адміністрації» та «Головне фінансове управління обласної державної адміністрації» в усіх відмінках замінити словами «Департамент економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації» та «Департамент фінансів обласної державної адміністрації» відповідно.

 

2.    У розділі 1:

           пункт 1.4 викласти у такій редакції:

«1.4. Ініціатором розроблення програм може бути обласна державна адміністрація, обласна рада»;

 у пункті 1.7 слова «інші регіональні програми» замінити словами «заходи інших регіональних програм».

 

3.    Розділ 2 доповнити пунктами 2.4 та 2.5 такого змісту:

«2.4. У разі отримання позитивного висновку готується проект розпорядчого документа обласної державної адміністрації (розпорядження, протокольне доручення тощо) про підготовку проекту програми, в якому визначаються розробник, відповідальний виконавець та строк підготовки.

Підготовлений проект розпорядчого документа разом із висновками подається на підпис голові обласної державної адміністрації.

2.5. Виданий розпорядчий документ є підставою для підготовки проекту програми.

Відповідальним виконавцем Програми може бути тільки юридична особа».

 

4.   У розділі 3:

          абзац дев’ятий  пункту 3.2 викласти у такій редакції:

          «- координація та контроль за ходом виконання Програми»;

          в  абзаці другому у підпункті  3.2.2  слова та цифри «як правило, не менш як за 3-5 років до початку розроблення проекту Програми» замінити словами та цифрами «як правило, не менше ніж за 5 останніх років»;

          підпункт 3.2.9 викласти у такій редакції:

          «3.2.9. Координація та контроль за ходом виконання Програми

          У цьому розділі визначається відповідальний виконавець програми, який здійснює координацію дій між її виконавцями, контролює її виконання та звітує за встановленими формами звітності (із зазначенням конкретних строків)».

 

5.   Пункт 4.1 розділу 4 викласти у такій редакції:

«4.1. Підготовлений проект Програми подається розробником до Департаменту фінансів обласної державної адміністрації для здійснення експертизи та оцінки реальної можливості ресурсного забезпечення виконання заходів Програми.

 За результатами проведеної експертизи   розробнику Програми надається відповідний висновок. 

  У разі отримання позитивного висновку Департаменту фінансів облдержадміністрації проект Програми подається до Департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації, який здійснює експертизу  визначення результативних показників, реальності та доцільності включених до неї заходів тощо.

При здійсненні експертизи можуть залучатися фахівці інших структурних підрозділів обласної державної адміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади та науковці. Під час експертизи мають бути враховані:...».

 

6.   У розділі 7:

          пункт 7.2  доповнити  абзацом четвертим такого змісту:

«При поданні на експертизу проектів рішень щодо внесення змін до діючих програм розробник має надавати в електронному вигляді текст програми в діючій редакції та повний текст програми з урахуванням змін»;

в абзаці першому  пункту 7.4 слова «органу місцевого самоврядування» замінити словами «обласної ради».

 

 

 

Голова                                                                                                  В.М.ПРИСТЮК