Текст документа:

Про використання у 2013 році коштів державного фонду регіонального розвитку


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 14 травня 2013 року № 590


Про використання у 2013 році коштів державного фонду регіонального розвитку


 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2012         № 312 «Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів державного фонду регіонального розвитку», розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.04.2013 № 268-р «Про затвердження переліку інвестиційних програм (проектів), на виконання (реалізацію) яких у 2013 році спрямовуються кошти державного фонду регіонального розвитку з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 01 січня 2013 року»:

1. Визначити розпорядників коштів нижчого рівня, яким спрямовуються кошти державного фонду регіонального розвитку з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 01 січня 2013 року, згідно із додатком.

2. Розпорядникам бюджетних коштів нижчого рівня щомісяця до 05 числа звітувати Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації (Пучкова І.В.) та відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Красюк С.В.) про використання бюджетних коштів у розрізі інвестиційних програм (проектів) і заходів.

3. Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації
(Пучкова І.В.) щомісяця до 10 числа надавати інформацію Мінекономрозвитку та Мінрегіону про використання бюджетних коштів у розрізі інвестиційних програм (проектів) і заходів.

4. Відділу фінансового забезпечення апарату облдержадміністрації (Красюк С.В.) щомісяця до 10 числа надавати Мінфіну інформацію про використання бюджетних коштів у розрізі інвестиційних програм (проектів) і заходів.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Остапенка О.С.

 

Голова                                                                                         В.М.ПРИСТЮК