Текст документа: Про приписку громадян 1990 року народження до призовних дільниць


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 25 вересня 2006 року № 932


Про приписку громадян 1990 року народження до призовних дільниць

Відповідно до ст. 14, 43 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 N 352 "Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом", з метою своєчасної та організованої приписки громадян 1990 року народження до призовних дільниць:

1. Зобов'язати голів райдержадміністрацій, запропонувати міським головам міст обласного значення, головам районних у місті Луганську рад:

1.1. Затвердити персональний склад комісій з питань приписки та порядок її проведення.

1.2. Забезпечити комісії з питань приписки обладнаними приміщеннями, які відповідають вимогам проведення цієї роботи, медикаментами, інструментарієм, медичним і господарським майном, транспортними засобами.

2. Управлінню МВС України в Луганській області (Гуславський В. С.) забезпечити на період приписки громадян до призовних дільниць охорону громадського порядку.

3. Управлінню охорони здоров'я облдержадміністрації (Антонов С. А.) забезпечити контроль і надання практичної допомоги установам охорони здоров'я щодо організації та проведення медичного огляду юнаків, яких викликають на комісію з метою визначення ступеня їх придатності для військової служби, а також кандидатів для вступу у вищі військові навчальні заклади у 2007 році.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови - керівника апарату облдержадміністрації Тихоновського С. Г.

 

Голова обласної
держадміністрації 

 
О. М. Антіпов