Текст документа: Про упорядкування споживання енергоносіїв бюджетними установами, що утримуються за рахунок коштів обласного бюджету


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 06 квітня 2006 року № 337


Про упорядкування споживання енергоносіїв бюджетними установами, що утримуються за рахунок коштів обласного бюджету

Статтею 58 Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік" встановлено, що при затвердженні місцевих бюджетів повинні бути встановлені ліміти споживання енергоносіїв у фізичних обсягах по кожній бюджетній установі, виходячи з обсягів призначень, затверджених розпорядникам бюджетних коштів у рішеннях про затвердження відповідних бюджетів на 2006 рік.

На виконання зазначеної статті пунктом 4 рішення обласної ради від 26.01.2006 N 23/6 "Про обласний бюджет на 2006 рік" обласній державній адміністрації доручено забезпечити затвердження головними розпорядниками коштів обласного бюджету лімітів споживання енергоносіїв у фізичних обсягах на 2006 рік по кожній бюджетній установі.

З метою виконання вказаного доручення та доручень Кабінету Міністрів України про економію споживання енергоносіїв, з огляду на можливе зростання цін на них, зобов'язую головних розпорядників коштів обласного бюджету:

1. Ретельно проаналізувати споживання енергоносіїв у 2005 році кожною бюджетною установою.

2. На підставі проведеного аналізу розробити заходи з енергозбереження та економії енергоносіїв по кожній бюджетній установі у 2006 році.

3. У разі необхідності підготувати та подати в установленому порядку пропозиції про внесення змін до кошторисів, планів асигнувань чи рішення про обласний бюджет з метою запровадження енергозберігаючих технологій.

4. З урахуванням пунктів 1, 2, 3 цього розпорядження затвердити ліміти споживання енергоносіїв на 2006 рік помісячно по кожній бюджетній установі та встановити дієвий контроль за їх дотриманням. Не допускати перевищення фактичного споживання енергоносіїв над затвердженими лімітами. Притягати до відповідальності керівників установ, які допустили таке перевищення.

5. Своєчасно надавати заявки на фінансування видатків з оплати енергоносіїв за формами, встановленими Головним фінансовим управлінням облдержадміністрації, з метою недопущення утворення чи зростання кредиторської заборгованості.

6. Забезпечити регулярний розгляд виконання цього розпорядження на колегіях та нарадах головних розпорядників коштів обласного бюджету.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Попова М. І.

 

Голова обласної
держадміністрації 

 
Г. Г. Москаль