Текст документа: Про Порядок здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян приміським автомобільним транспортом


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 серпня 2006 року № 812


Про Порядок здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян приміським автомобільним транспортом

Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції
4 вересня 2006 р. за N 17/778

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2002 N 256 "Про затвердження Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенції з державного бюджету" та рішення Луганської обласної ради п'ятого скликання від 02.06.2006 N 3/8 "Про внесення змін до обласного бюджету на 2006 рік"

1. Затвердити Порядок здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян приміським автомобільним транспортом (додається).

2. Це розпорядження набуває чинності з дня його оприлюднення в газеті "Наша газета", але не раніше ніж через 10 днів після державної реєстрації.

3. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження в газеті "Наша газета".

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Меженського О. М.

 

Перший заступник голови,
виконуючий обов'язки голови
обласної держадміністрації 

 
 
О. Є. Кобітєв 


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Луганської обласної державної адміністрації
від 23 серпня 2006 р. N 812

Зареєстровано
в Луганському обласному управлінні юстиції
4 вересня 2006 р. за N 17/778 


ПОРЯДОК
здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян приміським автомобільним транспортом

1. Цей Порядок визначає механізм здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян приміським автомобільним транспортом відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.03.2002 N 256 "Про затвердження Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенції з державного бюджету" та рішення Луганської обласної ради п'ятого скликання від 02.06.2006 N 3/8 "Про внесення змін до обласного бюджету на 2006 рік".

2. Компенсаційні виплати здійснюються підприємствам транспорту та підприємцям (далі - перевізники), які надають послуги з перевезення пасажирів у приміському автомобільному сполученні в установленому законодавством порядку, згідно з укладеними договорами з облдержадміністрацією. Компенсації виплачуються Головним управлінням праці та соціального захисту населення облдержадміністрації за рахунок субвенції з Державного бюджету України на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за проїзд пільгових категорій громадян, зазначених у постанові Кабінету Міністрів України від 04.03.2002 N 256.

3. Розрахунки сум компенсаційних виплат здійснюються перевізниками самостійно з урахуванням Інструкції про порядок обліку пасажирів, що перевозяться громадським транспортом на маршрутах, затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 27.05.96 N 150, та щомісяця до 10 числа наступного періоду, що настає за звітним, надаються для перевірки й узгодження управлінню транспорту та зв'язку облдержадміністрації разом з актами звіряння розрахунків за надані послуги з перевізниками.

4. Узгоджені та підписані управлінням транспорту та зв'язку облдержадміністрації розрахунки сум компенсаційних виплат та акти звіряння щомісяця до 15 числа наступного періоду, що настає за звітним, надаються перевізниками для перевірки та підписання Головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації для замовлення фінансування та здійснення компенсаційних виплат.

5. На підставі наданих перевізниками розрахунків та актів звіряння Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації щомісяця до 25 числа наступного періоду, що настає за звітним, готує узагальнену інформацію про фактично нараховані суми компенсаційних виплат Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації.

6. Головне управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації у п'ятиденний строк із дня отримання коштів на відповідний рахунок, відкритий в управлінні Державного казначейства в Луганській області, здійснює розрахунки з перевізниками за послуги з перевезення пільгових категорій громадян.

____________