Текст документа: Про посилення на території області охорони хвойних насаджень в передноворічний період у 2006 році


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 23 листопада 2006 року № 1155


Про посилення на території області охорони хвойних насаджень в передноворічний період у 2006 році

Про посилення на території області охорони хвойних насаджень в передноворічний період у 2006 році

Розпорядження Луганської обласної державної адміністрації
від 23 листопада 2006 року N 1155

Зареєстровано в Луганському обласному управлінні юстиції
1 грудня 2006 р. за N 29/790

Хвойним насадженням у новорічні свята завдається великої шкоди. В 2005 році на території області здійснено 88 незаконних порубок дерев хвойних порід, завдані збитки склали 17,1 тис. грн. За вказаними фактами до різних видів відповідальності притягнуто 75 осіб, накладено штрафів на суму 5,8 тис. грн.

З метою посилення охорони хвойних насаджень та попередження самовільних порубок у передноворічний період:

1. Запропонувати Луганському обласному управлінню лісового господарства (Янченко В. І.), Луганській дирекції залізничних перевезень Донецької залізниці (Крючков В. О.), іншим постійним лісокористувачам із залученням громадськості забезпечити охорону хвойних насаджень, закріплених за вказаними установами, від самовільних порубок.

2. Рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення та головам райдержадміністрацій вжити заходів щодо попередження самовільних порубок хвойних насаджень і дерев з метою заготівлі та незаконної реалізації новорічних ялинок.

3. Запропонувати Луганському обласному управлінню лісового господарства (Янченко В. І.), управлінню МВС України в Луганській області (Гуславський В. С.), Державному управлінню охорони навколишнього природного середовища в Луганській області здійснити організаційні заходи щодо проведення рейдів з метою охорони, виявлення та затримання осіб, які здійснюють самовільні порубки хвойних дерев.

4. Рекомендувати Луганському обласному управлінню у справах з захисту прав споживачів (Лукашик М. Ф.), управлінню МВС України в Луганській області за участю Луганського обласного управління лісового господарства забезпечити перевірку дотримання законності торгівлі новорічними ялинками в містах і районах області.

5. Управлінню у справах преси та інформації облдержадміністрації (Желєзний В. О.) організувати висвітлення місцевими ЗМІ заходів, що передбачені цим розпорядженням.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на в.о. заступника голови облдержадміністрації Запорожцева М. В.

 

Голова обласної
держадміністрації 

 
О. М. Антіпов