Текст документа: Про затвердження Плану заходів щодо забезпечення співпраці із закордонними українцями на період до 2010 року


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 лютого 2007 року № 202


Про затвердження Плану заходів щодо забезпечення співпраці із закордонними українцями на період до 2010 року

З метою проведення державної політики співпраці із закордонними українцями, активізації роботи щодо подальшого розвитку і поглиблення цих зв’язків, відповідно до п. 6 ст. 13 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та на виконання Плану заходів щодо забезпечення співпраці із закордонними українцями на період до 2010 року, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1034 „Про затвердження Державної програми співпраці із закордонними українцями на період до 2010 року":
1. Затвердити План заходів щодо забезпечення співпраці із закордонними українцями на період до 2010 року (далі – План заходів, додається).
2. Зобов’язати керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, голів райдержадміністрацій, рекомендувати виконкомам міських рад міст обласного значення щоквартально до 10 числа за звітним періодом надавати до управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації інформацію про розвиток співпраці із закордонними українцями.
3. Управлінню зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації (Єфімов О.О.) щороку до 15 березня готувати звіт про стан виконання Плану заходів для подальшого інформування Міністерства закордонних справ України.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника   голови облдержадміністрації Кривулю В.М.
 
 
 
Голова обласної
держадміністрації                                                                           О.М.АНТІПОВ