Текст документа: Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЦВ-ГАЗ»


ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛУГАНСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВО-ЦИВІЛЬНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 26 лютого 2007 року № 214


Про зміну цільового призначення та надання земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЦВ-ГАЗ»

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю „ЦВ-ГАЗ", проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки і керуючись статтями 17, 20, 93, 123, 124, 186, 209 Земельного кодексу України, п. 12 Перехідних положень Земельного кодексу України, Законами України „Про оренду землі" та „Про місцеві державні адміністрації*" та враховуючи рішення обласної ради від 22.12.2006 № 7/11:
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва автомобільного газозаправочного пункту (далі - АГЗП) біля автодороги Алчевськ - Луганськ в районі кафе „Бістро" на території, яка, за даними   державного   земельного   кадастру,   враховується   у   Михайлівській селищній раді Перевальського району, який додається.
2. Змінити     цільове     призначення     земель     сільськогосподарського призначення   (землі   запасу)   площею   0,0827   га   (угіддя-рілля),   на   землі автомобільного транспорту.

Голова обласної
держадміністрації               

3. Надати   земельну   ділянку,   розташовану   за   межами   населених пунктів   на   території,   яка,   за   даними   державного   земельного   кадастру, враховується    у    Михайлівській    селищній   раді    Перевальського    району Луганської області, товариству з обмеженою відповідальністю „ЦВ-ГАЗ" в оренду строком на 5 років площею 0,0827 га для будівництва АГЗП.
4. Товариству з обмеженою відповідальністю „ЦВ-ГАЗ" у двомісячний термін відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва, заподіяні вилученням сільськогосподарських угідь (ріллі), для потреб не пов'язаних із сільськогосподарським виробництвом, на загальну суму 2 656,41 (дві тисячі шістсот п'ятдесят шість тисяч) грн 41 коп.
5. Перевальській районній державній адміністрації укласти договір оренди землі із товариством з обмеженою відповідальністю „ЦВ-ГАЗ" за умови відшкодування втрат, зазначених у пункті 4 цього розпорядження.

Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Ареф'єва